Brezplačna dostava nad 70€

PRANARÔM

PRANARÔM

PRANARÔM združuje besedi prana, ki pomeni "dih življenja", ter aroma, ki je prijeten, plemenit vonj. Moč aromatičnih in zdravilnih rastlin nam kot dih življenja prinaša moč celostnega zdravja. 

Z več kot 25 leti izkušenj PRANARÔM s spoštovanjem čudovitih dobrodejnih lastnosti aromatičnih rastlin ustvarja pisano paleto izdelkov za uporabo v aromaterapiji. Je sinonim za strokovnost in kakovost ter svetovno priznana referenca na področju aromaterapije, saj za svoje izdelke uporabljale najboljše surovine. Vsa eterična olja so kemotipizirana, 100-% čista, 100-% naravna in 100-% popolna. Vsaka serija olj je analizirana v laboratoriju, kjer je botanično in biokemično identificirana ter znanstveno analizirana s plinsko kromatografijo, s čimer PRANARÔM zagotavlja brezhibno kakovost svojih izdelkov. 

PRANARÔM je francosko-belgijski laboratorij, specializiran za znanstveno in klinično aromaterapijo ter vodilni proizvajalec aromaterapevtskih izdelkov vrhunske kakovost. Pod znamko PRANARÔM se danes v 13.000 lekarnah in specializiranih trgovinah v 30 državah sveta prodaja več kot 300 različnih olj. 

Ne moremo najti izdelkov, ki bi ustrezali izbiri.