Difuzor ONA (ČRNA BARVA)-po naročilu

Šifra #: INN2479

Za difuzor pošljite povpraševanje!

Nežna in dekorativna inovativna oblika pripomoreta k sproščujočemu vzdušju v prostoru. Difuzor je v celoti izdelan iz lesa bambusa in bambusovih vlaken, stekleni deli v notranjosti so izdelani iz ročno pihanega stekla. Izberite pravo eterično olje in vonj za vaš prostor – naj bo to stanovanje, spalnica, dnevna soba ali veža – pravilni izbor eteričnih olj vas bo popeljal v nežne občutke in pomiritev ali pa poživitev vaših čutov. Temperatura, ob kateri poteka difuzija olj, je skrbno načrtovana, da se s tem ohranijo vse blagodejne lastnosti eteričnih olj.

Difuzor je še posebno primeren za večje prostore, tudi do 100 m2. Zaradi svoje dekorativne oblike v naravnih barvah je primeren tudi za kozmetične salone, SPA centre, ordinacije...

TEHNIČNI PODATKI:

-           Električni difuzor za hladno difuzijo eteričnih olj,

-           Nastavljiva moč difuzije,

-           Dimenzije: višina: 205 mm, premer 100 mm;

-           Moč napajanja: omrežje 100-240V, 50/60 Hz – EC Standard

-          Teža 690 g.

 

Znanstvene raziskave potrjujejo, da eterična olja, razpršena v zrak, znatno zmanjšajo pristotnost bakterij v zraku in celo na površinah. Raziskava, objavljena aprila 2009 v "Letters of Applied Microbiology" je pokazala, da preprosta kombinacija eteričnih olj limonske trave in pelargonije za kar 89 % zmanjša pristotnost bakterij v zraku. Izjemno učinkovita so tudi eterična olja evkalipta globulus in radiata, limone, lavandina in timijana timol.

Izdelka ni na zalogi. Vpišite vaš e-mail in obvestili vas bomo, ko bo izdelek ponovno na zalogi.
E-mail
  (Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)
 
84,00 €

Bodite prvi in ocenite ta artikel

Podrobnosti

Izparevanje eteričnih olj v prostor je najučinkovitejši način uporabe eteričnih olj. Difizor ONA omogoča difuzijo blagodejnih aromatičnih molekul skozi postopek hladne difuzije, s tem pa se obranijo vse terapevtske lastnosti eteričnih olj, ustvarja pa zdravo okolje, brez mikrobov in virusov v ozračju. Komplet vsebuje tiho zračno črpalko v lesenem okviru ter steklen nastavek, v katerega doziramo eterična olja. Difuzor ONA je sestavljen iz okolju prijaznih materialov: biološko razgradljivih bambusovih vlaken, lesa bambusa in ročno pihanega stekla. Sestavni deli difuzorja:

  1. Regulator moči
  2. Steklena komora iz ročno pihanega stekla
  3. Steklena šoba difuzorja
  4. Priključek za adaptor
  5. Lesena osnova iz bambusovih vlaken

Difuzor ONA lahko uporabite kjerkoli v stanovanju, pisarni, spa-ju, primeren je za velikosti prostorov do 100 m2. Izberite učinkovita eterična olja, ki vam ustrezajo – za sprostitev, čiščenje zraka, poživljajoče ali posebne mešanice za ustvarjanje vzdušja (velik izbor olj najdete v naši spletni trgovini www.aromazen.si)

Za pravilno delovanje difuzorja je izredno pomembno, da ga redno čistite in v ta namen uporabljate posebno čistilno tekočino (na voljo je v naši spletni trgovini – Čistilna tekočina za difuzorje). Priporočamo,da difuzor čistite 1x ali 2x mesečno. Navodilo za čiščenje: iz steklene čase odlijte preostala eterična olja, nato pa v čašo nalijte 1 -2 čajni žlički čistilne tekočine. Nato difuzor prižgitte za 3-5 minut. Po tem času odlijte preostalo tekočino v umivalnik in sperite z velliko vode. Čaša in difuzor sta tako pripravljena na ponovno delovanje.

Za zmanjšnje glasnosti delovanja svetujemo, da poskusite difuzor postaviti na različne površine. Preproge, tkanine, les ali ploščice se lahko različno odzivajo na glasnost črpalke, ki jo povzroča delovanje difuzorja. Da se izognete vibraciji steklenega dela na zgornjem delu difuzorja, nekoliko poustite (zrahjajte) oprijem steklene komore v lesenem podstavku. Spodnjo stekleno komoro nežno povlecite ter jo prazljivo obrnite nekaj stopinj levo ali desno. Nikakor je preveč ne obračajte, saj s tem lahko poškodujete stik!

Dodatne informacije

Ključne besede artikla

Uporabite presledke med posameznimi tagi. Za večbesedne fraze uporabite enojne narekovaje (').

Napišite svoj komentar

Napisali boste oceno za: Difuzor ONA (ČRNA BARVA)-po naročilu

Kako si ocenil ta artikel? *

Kvaliteta
Cena
Vrednost

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

Hitra dostava v nekaj dneh

Preverjena kakovost surovin