Terapevtska kozmetika

 

OXILVER je novodobna inovacija, kozmetika nove generacije, ki združuje znanja medicine, farmacije in kozmetologije. OXILVER je izdelek moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov.

Skrivnost aktivnosti izdelka OXILVER je zapisana v revolucionarni sestavi izdelka, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in koloidnega srebra.

KAKO OXILVER DELUJE?

Kombinacija aktivnega kisika in koloidnega srebra s procesom oksigenacije blaži simptome različnih neželenih procesov na nohtih in koži ter vidno izboljša njihov izgled. Gre za mehanizem oskrbe kože in nohtov z aktivnim kisikom. Ob stiku raztopine s površino telesa se sprosti aktivni kisik v obliki številnih drobnih mehurčkov, ki površino čistijo, negujejo, vlažijo in oksigenirajo.

Dodatno vnešene komponente v posameznem izdelku poskrbijo za nego, voljnost in sijoč videz:

Pantenol dostavlja vlago v notranjost nohtov in globje plasti kože. Nohti postanejo svetleči, tdni in manj lomljivi, koža pa prožnejša, elastičnejša in mehka. Poleg vlažilne funkcije pantenol deluje tudi izrazito regenerativno.

Hialuronska kislina in Aloe vera s svojim komplementarnim delovanjem pripomoreta k intenzivnemu vlaženju kože ter k večji prožnosti, napetosti in gladkosti kože. Hialuronska kislina je sestavni del kože in lahko nase veže do 1000x večjo količino vode, glede na lastno maso. Aloe vera ima sposobnost prenosa aktivnih snovi, kar poveča vlaženje in obnavljanje kože

INOVATIVNA KOMBINACIJA: aktivni kisik, koloidno srebro, pantenol, hialuronska kislina, aloe vera.

 

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Brezplačna dostava za nakupe nad 50 €

Hitra dostava v nekaj dneh

Preverjena kakovost surovin