O meni

Zdrav način življenja, zdrava prehrana in naravna kozmetika me spremljata že dobro desetletje. Kot specialistka za prodajo vrhunske svetovne kozmetike sem imela priložnosti preizkusiti večino svetovnih znamk. Vseeno pa me bleščeči svet vrhunske kozmetike ni prepričal, saj sem prišla do zaključka, da največkrat visoka cene ne upravičuje dejanskih učinkov prestižne kozmetike. Po spoznanju, katere sestavine vsebuje konvencionalna kozmetika, je bil prehod na naravno kozmetiko le logično nadaljevanje. V sebi sem čutila željo po naravnih izdelkih,takih, ki ne prodajajo zgolj iluzij. Takšnih, s katerimi se vrnemo k naravi in v naravno bit našega življenja. Naravna kozmetika s povezavo aromaterapije sta me povsem očarali. Koža je naš največji organ in vse, kar damo nanjo, prodre tudi v telo, zato dajem na kožo le tisto, kar bi lahko mirne duše tudi pojedla, ne da bi to ogrozilo moje zdravje.

Po letih stresnega življenja in številnih obveznosti, pa so se pojavile tudi zdravstvene težave. Ker jih z uradno medicino nisem mogla rešiti, je bila aromaterapija zopet logično nadaljevanje. In izkazala se je za zelo uspešno! Od takrat je naša domača družinska lekarna povezana zgolj z aromaterapijo in res je, da zdravje prihaja iz narave, preverjeno!

Po udeležbi na številnih delavnicah, izobraževanjih in seminarjih aromaterapije, izdelave naravne kozmetike, sem izbrala zaupanja vredne izdelke, pripomočke in literaturo, ki vam bodo v pomoč pri izdelavi lastne naravne kozmetike ali pa boste na osnovi aromaterapije izboljšali svoje počutje. Za vsa vprašanja sem vam na voljo na naslovu info@aromazen.si.

Brezplačna dostava za nakupe nad 70 €

Hitra dostava v nekaj dneh

Preverjena kakovost surovin