Vilinski simboli - amuleti

Že od 14,90 €

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.

Obstaja jih preko 200, vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju(realnosti, ki jo želimo kreirati). 

Skozi meditacijo in s posebnimi tehnikami so bili oblikovani, da bi pomagali pri osebnih transformacijah in dvigovanju vibraciji planeta v 80. letih prejšnjega stoletja.

 

RazpoložljivostNa zalogi
SKU
VS_038-2
Ljubezen - Amar Nat Vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu, saj je povezana z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti. Začnite pri sebi.
Sreča - Kaler Adali Pomaga držati korak s pozitivno čustveno in umsko naravnanostjo, kar privabi srečo v naše življenje in nam jo pomaga tudi ohranjati. Opominja nas, da smo v sedanjem trenutku popolni kreatorji svoje usode in kovači svoje sreče.
Varnost in zaščita - Tarin Alb Povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi.Primeren je tudi za zaščito prostorov, doma in obvezen spremljevalec pri voznikih in motoristih.
Zdravje - Olan Rei Na vsakem koraku vas opominjal, da zdravja ne smemo jemati samoumevno. Svoje zdravje izredno cenimo, vendar je vprašanje, če mu res namenjamo dovolj pozornosti. Zdravo prehranjevanje, telesna aktivnost, skrb za dovolj spanja so koraki, ki jih moramo brez izgovor vnesti v svoj vsakdan. Uporabite simbol Olan Rei, ki vam bo pomagal pri ravnovesju snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega zdravja.
Pogum - Klas Nair

Vilinski simbol Klas Nair nam pomaga sprejeti spremembo, iti naprej, ne glede na vse, in imeti pogum, biti ranljiv, odprt, živ.Pomaga tudi pri premagovanu kakršnih koli strahov, kajti pogum ni odsotnost strahu ampak sposobnost, da se kljub strahu z nečim soočimo.

Uspeh Raztaplja škodljive miselne vzorce neuspeha, ki smo jih večinoma prejeli v najzgodnejših obdobjih življenja. V našem umu krepi zavest zmagovalca, ki mu nobena stvar ne more spodleteti, če vanjo pravilno usmeri energijo svoje pozornosti.
Denar - Amari Doare Izostri nas vspretnosti finančnih transakcij, odpre nas za sprejemanje dobrin in topi miselne vzorce omejevanja, bolezenskega varčevanja in strahu pred uboštvom. 
Bogastvo, blaginja, blagostanje - Altres Etari S pomočjo simbola Altres Atari pritegnemo v naše življenje vse materialne stvari, ki so potrebne, da občutimo osebno izpolnitev, blagostanje, uspeh, harmonijo in notranji mir
Energija - Oum Sha-In

Simbol vas bo spremljal na poti vzpostavitve najboljšega možnega energijskega ravnovesja v snovnem, čustvenem in miselnem telesu. Pri tem procesu vzpostavitve pa hkrati dviguje in obnavlja raven naše osebne energije.  Vilinski simbol energije zmore razvozlati številne energetske težave in uganke. 

Nov začetek - Ilur Danai Vas bo opominjal, da je vsak dan priložnost za nov začetek. Vsak nov začetek je konec nečesa starega. Običajno nas ob tem spremljata negotovost in nekaj strahu. Uporabimo ga tudi takrat, ko nimamo jasne vizije, kako bi nekaj spremenili, čutimo pa, da je ta sprememba potrebna.
Samozavest - Nia Tar Simbol vas bo opominjal, da se samozavesten človek zlahka približa uresničitvi svojih želja. Prepričanje samozavestne osebe, je da zmorem! Zavedanje, da ne glede na izid, ki ga pričakujem ali si želim, ne bo povzročilo nekih čustvenih turbulenc. Samozavestna oseba si ravno zaradi tega zavedanja, dovoli tvegati.
Zmanjševanje Pomaga nam zmanjšati in razbliniti tisto, kar nam ni všeč, kar nas moti, nam škoduje ali kako drugače ovira naš duhovni razvoj ali osebnostno rast. Simbol nam pomaga ozavestiti tudi miselne vzorce, ki povzročajo debelost. Spodbudil vas bo h gibanju in pospešil metabolizem. Odkrili boste, kaj vas žene k prenajedanju in kaj ščitite z oklepom odvečnih kilogramov, ki se jih nikakor ne morete znebiti. S simbolom zmanjševanje se bomo tudi lažje opominjali, da ohranimo pravo mero in se izognemo nepotrebnemu pretiravanju pri prehranjevanju.

 

Kako jih lahko uporabljamo?

  • Simbole lahko uporabljamo kot okras. Na voljo so v obliki
    lepega nakita različnih cenovnih razredov in s svojo energijo
    pritegnejo pogled ter vzbudijo radovednost. Lahko jih narišemo na lončke za rože ali z njimi dopolnimo interier … Možnosti je nešteto...
  • Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna. Dejstvo je, da energija vilinskih simbolov, čeprav so primerni za vsakogar, pritegne le določene ljudi, ker je kljub svoji nežnosti (ali prav zaradi nje) za nekatere prečista in premočna. Ko torej npr. naletiš na nekoga, ki nosi vilinski simbol, veš, da so njegove vrednote podobne tvojim.
  • Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi.
  • Lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.
  • Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje) zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije.

 

Material: baker ali medenina
Premer amuleta: 3 cm

Več informacij
MaterialBaker ali medenina
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Vilinski simboli - amuleti
Vaša ocena