Brezplačna dostava nad 70€

USB avto difuzor

Tako nizko, kot 24,90 €

Mini difuzor se enostavno napolni preko USB polnilca, tako ka lahko enostavno vzamete s seboj kamorkoli - v avto, pisarno, delovno mesto, hotel, spalnico...

Preprosto ga vklopite s pritiskom na gumb On/Off na vrhu mini difuzorja. Vklopljen mini difuzor proizvede manj kot 50 dB zvoka, zato vas njegovo delovanje nikoli ne bo oviralo pri pogovoru v avtomobilu.

Spodnji del difuzorja je narejen iz zelo trdne termično obdelane kovine - v primeru ekstremnih situacij ga lahko uporabite tudi za razbitje stekla.

ZalogaNa zalogi
SKU
HDF-CAR

Multifunkcijska naprava:

Mini USB difuzorju dodajte 2-3-kapljice eteričnega olja, ki bo učinkovito odpravil nezaželjen vonj v vašem vozilu ali pa ga osvežil z vonjem, kateri vam je všeč. Mini USB difuzor deluje kot osvežilec prostora, hkrati z blagodejnim delovanjem aromaterapevtskih eteričnih olj nežno vpliva na vaše počutje in razpoloženje. USB difuzor lahko uporabite tudi kot polnilec vašega pametnega telefona.

USB difuzor deluje po načelu nežnega segrevanja eteričnih olj. Difuzorju so priložene 3 kakovostne kartuše, ki jih boste lahko uporabljali dolgotrajno in jih ni potrebno pogosto menjati. Nekaj kapljic izbranega eteričnega olja kanite na kartušo, vstavite kartušo v difuzor in vstavite difuzor v električno energijo avtomobila (mesto, kjer npr. tudi polnite mobilni telefon, mesto za vžigalnik). Že čez nekaj minut bo vaš avtomobil napolnil vonj eteričnega olja. Priporočamo vam, da uporabljate kakovostna, ekološko pridobljena olja priznanih proizvajalcev, brez kemijskih primesi.

Stranski difuzor ima vmesnik USB, s katerim lahko med samo uporabo polnite tudi mobilni telefon. Lahko ga uporabljate tudi kot mini USB difuzor (npr. v pisarni).

Difuzor deluje brez meglice! Vonj boste začutili po nekaj minutah - ko difuzor segreje vložek.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:USB avto difuzor
Vaša ocena