Brezplačna dostava nad 70€

Vilinski simboli

Vilinski simboli

 

VILINSKI SIMBOLI so energijska podpora – ideogrami, ki dvigujejo vašo vibracijo, pripomorejo k povezovanju z vašim višjim jazom in notranjo močjo, ter vam pomagajo doseči cilje.

Obstaja jih preko 200, vsak simbol je sestavljen iz gradnikov, ki so v različnih razmerjih, zaradi česar ima vsak simbol lastno vibracijo, ki je enaka vibraciji, ki jo želimo pritegniti ali obdržati v svojem življenju(realnosti, ki jo želimo kreirati).

Skozi meditacijo in s posebnimi tehnikami so bili oblikovani, da bi pomagali pri osebnih transformacijah in dvigovanju vibraciji planeta v 80. letih prejšnjega stoletja.

Kako jih lahko uporabljamo

  • Simbole lahko uporabljamo kot okras. Na voljo so v obliki
    lepega nakita različnih cenovnih razredov in s svojo energijo
    pritegnejo pogled ter vzbudijo radovednost. Lahko jih narišemo na lončke za rože ali z njimi dopolnimo interier … Možnosti je nešteto...
  • Z njimi lahko navzven sporočamo, katera vrednota se nam zdi pomembna. Dejstvo je, da energija vilinskih simbolov, čeprav so primerni za vsakogar, pritegne le določene ljudi, ker je kljub svoji nežnosti (ali prav zaradi nje) za nekatere prečista in premočna. Ko torej npr. naletiš na nekoga, ki nosi vilinski simbol, veš, da so njegove vrednote podobne tvojim.
  • Vilinski simboli nam lahko predstavljajo nekakšen stalen opomnik, ki nas večkrat v dnevu spomni na cilj, ki smo si ga zadali, na energijo, za katero želimo, da nas v določenem trenutku ali situaciji vodi.
  • Lahko so izjemno darilo, s katerim obdarovancu sporočimo, kaj mu želimo, in ga pri tem tudi energijsko podpremo.
  • Vilinski simbol lahko kot sidro (nevrolingvistično programiranje) zelo lepo dopolni meditacije, hipnoze, ustvarjanje, vadbe, čiščenje energijskega telesa in vizualizacije.

Prikaži kot Mreža Seznam

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

2 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer