Brezplačna dostava nad 70€

Difuzor z vilinskim simbolom

Tako nizko, kot 39,00 €

Izberite si difuzor z vilinskim simbolom, ki bo prostor še dodatno energetsko podprl.

Na voljo so difuzorji s petimi simboli / vrednotami:

  • zdravje
  • sreča
  • ljubezen
  • mir
  • energija

Poleg vlaženja zraka in aromaterapaije, si boste s tem difuzorjem ustavarili prijeten, energetski ambient, uživali v barvni terapiji, poleg tega pa je to odličen pripomoček pri meditacijah in mirnih vadbah.

 

ZalogaNa zalogi
SKU
VS_041

Sreča - Kaler Adali

Napolni prostor z energijo, ki poveča nas občutek sreče, hkrati pa z vibracijo, ki jo oddaja v prostor pripomore, da se stvari in situacije srečno iztečejo. Je odlično dopolnilo pri meditacijah in mirnih vadbah.

 

Zdravje - Olan Rei

Nas energijsko podpre z vibracijo zdravja, s čimer pospeši procese zdravljenja in poveča učinkovitost terapij (zaradi njega NIKAKOR ne smete opustiti zdravil!!). Ublaži stres, mnogim olajša bolečine  pri menstrualnih težavah in meni, hkrati pa je zelo učinkovit predvsem  pri preventivi, na katero prevečkrat pozabimo.

 

Ljubezen - Amar Nat

Napolni prostor z mehko, nežno vibracijo ljubezni. Uporabimo ga, ko želimo pričarati romantično vzdušje, prijeten družinski večer, omiliti napete odnose ali ponovno obuditi ljubezen do samega sebe in zavedanje, da smo dovolj. Vibracijo ljubeznijo imajo zelo radi tudi otroci in hišni ljubljenčki. Nepogrešljiv je pri meditacijah na temo vseh vrst ljubezni, sprejemanja in odpuščanja.

 

Mir Palm Solan

Vnese v prostor vibracijo globokega notranjega miru. Pomaga pri stresu, umiri napete situacije, predvsem pa pripomore k mirnemu spancu. Zelo primeren je za spalnice in otroške sobe.

 

Energija - Oum Sha-In

 
Napolni prostor z vibracijo čiste energije in posledično se dvigne tudi raven energije vseh v prostoru. Ne le, da Oum Sha-In dvigne vibracijo energije, pač tudi slabo in negativno energijo prečisti in pretvori v nam koristno, zaradi česar je zelo primeren tudi za energijsko čiščenje prostorov,
 

 

Več informacij
MaterialHJJJJ
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Difuzor z vilinskim simbolom
Vaša ocena