Brezplačna dostava nad 70€

O nas

O nas

Spletna stran aromazen.si, se že vrsto let ponaša z kakovostnimi izdelki povezanimi z naravno kozmetiko in aromaterapijo.

Vsako leto se naš asortima povečuje v skladu filozofije spletne strani. Le – ta želi sporočiti, da narava poskrbi za svoje ravnovesje, naša naloga pa je, da poskrbimo, v sožitju z naravo, za svojega.

Poleg »standardne« ponudbe kakovostnih:

  • eteričnih olj

  • hidrolatov

  • difuzorjev

  • kozmetične embalaže…,

smo poskrbeli za kar nekaj novosti. Pametni kuhinjski vrtički, ki omogočajo kar do trikrat hitrejšo rast, preprosto uporabo in možnost gojenja skoraj katere koli rastline kar na vašem kuhinjskem pultu, skozi celo leto.

Kategorija Za crkljanje duše bo poskrbela, da boste imeli na voljo vedno različen izbor dišečih palčk, svečk, nakita, amuletov in še in še. Darila za vašo dušo ali praktična darila za vaše najbližje.

Novost pa je zagotovo kategorija Povezovanje, kjer vas bomo seznanjali in vam nudili posebne pogoje za koriščenje različnih storitev, ki jih bomo skrbno preverili za vas (joge, meditacije, solne kopeli in še in še).Če menite, da ponujate storitev ali pa imate izdelek, ki bi doprinesel ravnovesju v današnjem tempu življenja, da nam pišete na info@aromazen.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec.

Želimo si, da na naši strani najdete tisto kar ste iskali. Tudi, če je to samo pozitivna misel, ki vam bo polepšala dan.»Ni pomembno, kako dolgo smo živeli z omejitvami. Če stopimo v temno sobo in prižgemo luč, ni pomembno, ali je bila soba v temi en dan, en teden ali deset tisoč let - prižgemo luč in je razsvetljena. Ko se zavemo svoje sposobnosti za ljubezen in srečo... je luč prižgana.« Sharon Salzberg