Brezplačna dostava nad 70€

Naravna kozmetika

Družinsko podjetje, ki z visoko kakovostnimi  izdelki in storitvami že več kot 10 let dosledno zadovoljuje želje, potrebe in pričakovanja končnih in  uporabnikov. S potrošniki, pa tudi z vsemi ostalimi deležniki vzpostavljajo in ohranjajo partnerske, odnose. Zavedajo se ekološke odgovornosti, zato posebno skrb namenjajo ohranjanju naravnega okolja – vseskozi si prizadevajo za izboljšanje okoljskih vidikov poslovanja in racionalno porabo  surovin ter drugih naravnih virov.

Vseskozi stremijo k visoki in stalni kakovosti izdelkov in storitev. V izdelke vgrajujejo le preverjeno najboljše naravne aktivne sestavine, njihova kakovost pa je potrjena tudi z certifikatom Ecogea ( Institute for quality and innovation of natural and organic products ).

 

Ena prvih diplomiranih kozmetologinj Fakultete za farmacijo Univerze v Ljubljani, Anja Vrhovec, izdeluje vse kozmetične izdelke, ročno z veliko mero ljubezni in veselja do kozmetike. Vse sestavine, ki jih uporablja v svojih kolekcijah pod blagovno znamko ETERIKA.SI so skrbno izbrane in so naravnega izvora. 

Njeno poslanstvo je v prvi vrsti skrb za okolje in naravo. Njeno znanje temelji na uporabi sodobnega znanja kemije, farmacije in kozmetologije pri uporabi dobrin, ki jih ponuja narava. Pridružujemo se njenemu razmišljanju "Če ne bomo mi poskrbeli za naravo, tudi ona ne bo za nas."

 

 

Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer
Prikaži kot Mreža Seznam

14 elementov

na stran
Nastavi padajočo smer